Na skupni poslovilni tekmi bosta svoji karieri uradno zaključila Sani Bečirović in Boštjan Nachbar ter navijačem še zadnjič pomahala s parketa v Stožicah. Na Košarkarsko simfonijo, ki bo zazvenela 30. avgusta ob 20.00, sta povabila mnoge športne zvezdnike, ki so v njuni karieri pustili velik pečat. Slovenska šampiona obljubljata košarkarski spektakel, ki ga ne gre zamuditi.

Košarkarski dogodek leta bo ob koncu poletja ljubljanske Stožice še enkrat ogrel, saj bosta na skupni poslovilni tekmi svoji karieri uradno zaključila ljubljenca slovenskih košarkarskih navdušencev Sani Bečirović in Boštjan Nachbar. Sklepno poglavje v svoji športni zgodbi sta poimenovala Košarkarska simfonija, spisati pa jima bodo pomagali mnogi svetovni in evropski košarkarski zvezdniki, predvsem pa prijatelji, ki so ju spremljali med kariero.

Skupaj bodo zaigrali Marco Belinelli, Saša Pavlović, Dimitris Diamantidis, Pero Antić, Igor Rakočević, Miroslav Raduljica, Nenad Krstić, Vlado Ilievski, Jasmin Hukić, Jiri Welsch, Jaka Lakovič, Beno Udrih, Goran Jagodnik, Marko Milič, Matjaž Smodiš, Primož Brezec, Uroš Slokar, Jurica Golemac, Rodrigo de la Fuente in drugi. Zvezdniški bodo tudi trenerski stoli, saj bodo tekmo spremljale trenerske legende Željko Obradović, Saša Đorđević, Aleš Pipan, Zoran Martič in Memi Bečirović.

Vstopnice za košarkarski spektakel, kakor ga v prestolnici že dolgo ni bilo, so že na voljo na Moje karte. Navijači si na tej povezavi lahko zagotovijo tudi uradne majice Košarkarske simfonije, v prodaji je tudi 50 majic z originalnima podpisoma Sanija in Boštjana.